Днес Венера преминава във Водолей – вижте за какво да внимавате…

Днес Венера преминава във Водолей – вижте за какво да внимавате…

EZO.TV

На 18 и 19 януари Луната транзитира през въздушния знак Водолей.

През тези два дни е засилен интересът към всичко ново и нестандартно. Личните преживявания и проблеми отстъпват, а на дневен ред идват по-глобалните въпроси, свързани с обществото, съобщава edna.bg.

Дните са благоприятни за нови начинания, за покупка на техника, за научно-изследователска работа, за интелектуални и хуманитарни дейности, за семинари и конференции, за работа в екип, за срещи с приятели и съмишленици. Добри дни за взимане на решения с обществено значение и нови проекти.

планети

Снимка: Thinkstock

На 18 януари Луната има по-благотворно влияние за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Хармоничният ѝ аспект към вашите слънца ще внася хармония в отношенията ви с хората, ще бъдат приети добре мнението и идеите ви, ще ви зарежда с положителна енергия и сила да осъществите целите си.

По-силно влияние ще оказва в ежедневието на родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. През втората половина на деня тя е в предизвикателен аспект с Юпитер в Скорпион.

В личен план се появява необходимост от разрешаване на някои важни въпроси, свързани с работата, с взаимоотношенията с приятели и в семейството при Телците и Скорпионите, а при Лъвовете и Водолеите – в партньорствата и от лично естество въпроси в осъществяването на бъдещи планове.

Раците и Козирозите ще са заети с финансови въпроси, а Девите и Рибите ще трябва да намерят компромисни решения в отношенията с колеги или подчинени и да бъдат по-внимателни за здравето си.Напрежението може да нарасне, да бъдете по-импулсивни, а някои дори крайни в действията си.

Уязвима е нервната система и кръвообращението, затова е добре да запазите спокойствие и да посрещнете трудностите с повече увереност и сдържаност в емоциите. Ще печелят повече онези от вас, които съумеят да работят екипно, не преминават границите на добрия тон и спазват законите.

На 18 януари Венера, планетата на хармонията, красотата и любовта, преминава също в знака Водолей. До 10 февруари включително тя ще има по-положително влияние в интимните и бизнес партньорски взаимоотношения, а също и във финансов план при родените под знаците и с рождена Венера в Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

При Водолеите тя ще бъде с най-силно влияние, но дали ще бъде положително или не зависи от това какви аспекти имат Слънцето и особено Венера във Водолей във всеки отделен личен хороскоп.Ако те са с повече предизвикателни аспекти от други планети, тогава влиянието на Венера няма да е много позитивно и се изисква внимание в партньорствата и финансите, да не се предприемат финансови рискове.

Ако, обаче, Слънцето и Венера във Водолей в рождения хороскоп са с хармонични аспекти, тогава влиянието на Венера ще бъде много позитивно. Любовните отношения ще процъфтяват, бизнес отношенията ще са много резултатни и ще носят повече печалби в този период. Трудно се печели любовта на Венера във Водолей, защото е силно свободолюбива, но на приятелството ѝ може да се разчита безрезервно.

планети астрология хороскопи

Снимка: Thinkstock

Тя е идеалист, желанията са нестандартни, а емпатията им е чужда. Привличат я каузи, интелектуален тип хора и контактите с интересни личности, а не толкова дълбоките емоционални чувства. По-труден е периода за партньорските отношения и финансовите въпроси за родените под знаците и с рождена Венера в Телец, Лъв и Скорпион.

Не е добре да правите големи капиталовложения, да взимате или давате пари на заем, да теглите кредити. Приходите може да са намалени при хора, които не са на твърда заплата. В интимните и в бизнес отношенията са възможни проблеми и дистанциране.

Най-внимателни трябва да бъдат родените през втора и трета декада на тези знаци в края на месец януари и в началото на февруари.

планети космос

Снимка: Thinkstock
Източник: edna.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...