Деца на боговете или потомци на извънземна раса са хората с отрицателен...

Деца на боговете или потомци на извънземна раса са хората с отрицателен резус фактор

/howandwhy.ro

Броят на хората с Rh отрицателна кръв (Rh) е 15% от общия брой на населението на Земята. Има много предположения за това кои са тези хора.

Хората с отрицателен Rh фактор са специални

Някои теолози са убедени, че отрицателният Rh фактор е знак за техния „Божествен“ произход.

Нека да разберем откъде се е появила тази особеност и кои са тези хора.

Rh е открит сравнително скоро, през 1940 година. Оттогава този фактор постоянно се изучава от експертите. И учените са направили някои много интересни заключения относно този фактор.

Първо, както считат учените, човекът е произлязъл от маймуната, но пък всички примати са Rh положителни. Тогава откъде се е появил отрицателният?

Проведени са и изследвания  у кои народи по-често, като процент, се среща тази група.

Изводите вкарват учените в още по-неразбираема ситуация. Голям процент от „отрицателните“ са от народ, за чийто точен произход нищо не се знае – испанските баски. Още повече има само между евреите и самаряните.

Много мистерии витаят около произхода на кръвна група и ДНК, както и за здравето на хората. Но ако имате кръвна група с отрицателен РН, вашият произход е почти мистичен. Тази кръв е много устойчива на заболявания, както и на ХИВ, твърдят много от учените.

Спецовете са открили шокиращи разлики в кръвта на хората с отрицателен и положителен резус фактор. Тези, които имат РН отрицателен са интелигентни над средното ниво, медиуми, имат по-ниска телесна температура, по са устойчиви на топлина и високи градуси, не могат да получават кръв от РН положителен донор. На външен вид има червеникава или много тъмна коса, зелени или тъмнокафяви очи. Някои от тях дори имат допълнителни прешлени и ребра.

Отрицателната кръв не наследява оригиналния еволюционен път, а някой отвън е извършил интервенцията. Предполага се, че едва три процента от нашата ДНК е функционираща, другата е излишна.Това откритие накарало много учени да мислят, че нашия генетичен код е „написан” от извънземен „програмист”. В Ирак са намерени хиляди шумерски табели, които ясно показват кой е извършил това.

Геният, променил човешкия род е Анунаки, чийто символ са две преплетени змии. И въпреки че всички религии крият това, той е създал човешкия род. Това е високоразвита в технологично отношение и интелигентна нация на влечуги от планетата Нибиру.Те превръщат Земята в своя колония, след потопа на Атлантида и Лемурия.

Членовете на кралските фамилии влизат в брак с роднини, заради отрицателната си кръв, която не може да се смеси с положителен донор. Затова и кралица Елисавета Втора е втора братовчедка на принц Филип, нейния съпруг. Фразата „синя кръв” идва от РН отрицателна, защото при окисляване тя става синя, понеже съдържа повече мед. Докато останалите кръвни групи са по-богати на желязо.

Отрицателната кръвна група е важна, защото всички американски президенти са в близки или далечни роднински връзки. А от такива елитни семейства излизат личности като Том Ханкс, Хю Хефнър, Мадона, Брад Пит, Селин Дион и много други.

„Отрицателните“ хора в по-голямата си част имат висок коефициент на интелигентност. Сред тях се срещат всякакви мистични личности, медиуми и екстрасенси.

Някои свързват произхода на Rh със сливането на хора и извънземни същества. Това, че ТЕ са били на нашата планета, някои считат за доказано.

Експертите казват, че е невъзможно да се клонират такива хора.

Нивото на „отрицателните“ остава непроменено досега. Проучванията показват, че мутацията е настъпила преди около 35 хиляди години.

Източник: lifesmilesgo/topactualno.com

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...