Деца и преподаватели от Музикалното ще зарадват бургазлии с Коледен концерт

Деца и преподаватели от Музикалното ще зарадват бургазлии с Коледен концерт

За поредна година деца и преподаватели от  Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”  ще зарадват бургаската публика с Коледен концерт в дните преди големия християнски празник. Концертът е на 21 декември от 19 часа в салона на НХК.

В коледната магия на класическата и съвременна музика , инструменталисти, певци, актьори и балетисти ще покажат талант, умения и артистичност.  Коледният дух ще завладее всички, които искат поне за час да се отпуснат  и  разтворят сърцата си  за празника.

Съвремие и традиции ще се срещнат на сцената в  изпълненията на  Детски хор с диригент Тодорка Бинева, Младежки хор с диригент Анета Данаилова и Камерен оркестър с диригент Петя Тончева. В празничната феерия ще се включат и  деца от класовете по класическо пеене с преподавателите Елеонора Кунчева и Биляна Данаилова, Тромпетен ансамбъл с ръководител Светослав Василев и ученици от класовете по класически балет с преподаватели Недко Георгиев, Добрина Бахова, Владимир Грудев, Диляна Бахматова.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...