„Десет женски изневери“ с премиера в Бургас на 15 март

„Десет женски изневери“ с премиера в Бургас на 15 март

Книгата си Катя Антонова ще представи в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 15 март в Бургас своя премиера ще има „Десет женски изневери“. Най-новата си книга Катя Антонова ще представи в конферентна зала „Ахело“ в Гранд Хотел и СПА Приморец. Срещата ще започне в 18:30 часа. Входът е свободен.

Заглавието подсказва темата-табу, залегнала в основата на книгата  – изневярата. „Този псевдоморал ме тревожи – днес ние не сме честни по отношение на чувствата си, по отношение на сърцата си. Чрез тези десет разказа бих искала да обърна внимание не толкова на изневярата, колкото на причините, водещи до нея. А в повечето случаи това е липсата на любов. Така че „Десет женски изневери“ не е превенция на изневярата, а подкрепа на любовта“ – споделя авторката.

„Десет женски изневери“ представя освен историите на дамите и техни портрети-илюстрации. Редактор на книгата е Габриела Кожухарова, а графичното оформление е дело на Евгения Николова. Четивото е стилно, вълнуващо, провокативно.

Авторът Катя Антонова се занимава професионално с писане от много години. Работила е в творческите отдели на големи рекламни агенции, писала е и за медии. От 2013 г. е управлява собствено издателство – „Рибка“. Автор е на множество детски книги – „Феята от захарницата“, „Двете кралства“, „Рибка“, „Принцесешки истории“, поредицата „Какво значи да си…“, както и на романа за възрастни „Призракът“. Издателят на „Десет женски изневери“ – „Будлея“ е импринт на „Рибка“, насочен към дамската аудитория, като книгите му дискутират теми, по които по една или друга причина обществото ни не успява да проведе активен дебат.

За повече информация: 0877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...