Девойките на ХК „Албатрос Бургас“ ще зимуват на второто място

Девойките на ХК „Албатрос Бургас“ ще зимуват на второто място

В Хасково се проведе и вторият кръг от Зоналното първенство по хандбал за девойки младша възраст до 14 год. В групата са пет отбора и се играе по системата всеки срещу всеки.

В първия кръг момичетата на ХК „Албатрос Бургас“ надиграха връстничките си от ХК „Поморие“ с 14:5. Вторият кръг те стартираха с победа над ХК „Хасково“ с 19:4 /10:3 на полувремето/.

В следващата среща бургазлийки отстъпиха срещу отбора на „Ники спорт“ – Сливница и позволиха на състезателките от отбора на Сливница да водят играта през целия мач. И въпреки че превъзхождаха с техниката си, загубиха със 17:11 /9:4 на полувремето/.

Последната среща бе срещу отбора на ХК „Панагюрище“. Този път те излязоха мотивирани за победа, показаха дух и добра игра и заслужено спечелиха мача с 19:9 /11:5 на полувремето/.

Така с три победи и една загуба девойките на ХК „Албатрос Бургас“ завършиха втория кръг на Зоналното първенство и ще зимуват на второто място след отбора на ХК „Ники спорт“ – Сливница.

Състав за ХК „Албатрос Бургас“ : Калина Бакалова, Иванина Петкова, Никол Найденова, Стилиана Георгиева, Жасмина Аргирова, Ивон Иванова, Антония Добринова, Доротея Георгиева, вратари Ивета Иванова и Звезделина Василева.

Временно класиране в зона „Тракия“

1.ХК „Ники Спорт“ Сливница

2.ХК“Албатрос Бургас“

3.ХК „Панагюрище“

4.ХК“Поморие“

5.ХК“хасково“

 

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...