Гранд Хотел и СПА Приморец предлага бляскава вечер за Свети Валентин

Гранд Хотел и СПА Приморец предлага бляскава вечер за Свети Валентин

Влюбените избрали да посрещнат утрото заедно в знаковия хотел получават освен бляскава вечер и арома масаж за двама

14 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец както повелява традицията, ще бъде истинско класно събитие. Специалната вечер Let’s Get PRIM: La Vie En Rose Valenetine’s Night ще стартира точно в 19:30 часа. Тази година, тя е посветена на Франция. Точно в тази тематика, ще е специалното 4-степенно меню, приготвено от шеф Ивелин Кръстев специално за случая ще представи най-доброто от френската кухня и подготовката му ще стартира цели 36 часа преди празника. Толкова, изисква подготовката на  специален сос, които ще акомпанимента основното ястие. Десертът, ще комбинира топло и студено в едно – в съвършено шоколадово суфле с течен център, съчетано с домашен сладолед.

Храната обаче, няма да е единственото изкушение на вечерта. За незабравимото изживяване на гостите, Гранд Хотел и СПА Приморец е подготвил музикална програма. Тя включва най-големите хитове на всички времена, посветени на любовта. Тях присъстващите ще имат възможността да чуят в живо изпълнение на прекрасната дама с големия глас, обучавала се при Камелия Тодорова и Етиен Леви – Елена Сиракова. Разбира се, за да бъде спазена темата на вечерта, специално внимание ще бъде отделено и на френските любовни песни. Дансингът ще бъде на разположение на всички, като песните ще бъдат не само баладични, но и по-предизвикателни и танцувални.

Щастливците, избрали да прекарат празника в Гранд Хотел и СПА Приморец в комбинация с пакет от една, две или три нощувки, получават и допълнителен комплимент – специален романтичен арома масаж за двама.

14 февруари заслужава да откраднете часове, защо не и дни с любимия човек, в прекрасна атмосфера, в 5-звезден дискретен лукс. Открийте го в Гранд Хотел и СПА Приморец – притихнал на крачка от Черно море, сред зеленината на Морската градина, в непосредствена близост до сърцето на Бургас.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...