В Мексико откриха уникални фигури на „летящи чинии“ и техните пилоти

В Мексико откриха уникални фигури на „летящи чинии“ и техните пилоти

Снимка: esoreiter.ru

Мексико продължава да ни изненадва с находките си, свързани с извънземните. Например, преди време сензация станаха артефакти от цивилизацията на маите, публикувани от правителството на тази страна, – документи, които доказват, че нашата планета е била посещавана от представители на извънземни цивилизации.

Преди няколко дни един ловец на артефакти, от Централна Америка Клаус Дон (Дон Claus), представи публично нови предмети, които могат да послужат като потвърждение на теориите за НЛО (esoreiter.ru).

pic-29-01-2018-0813492

Новите артефакти намерени от неуморния изследовател в една от пещерите в Мексико показват, че не само маите, но и ацтеките, поради някаква причина, обичали да създават от камък различни фигури, в които е лесно се разпознават класическите „летящи чинии“ и техните пилоти с огромни очи. Видеото с тази уникална находка на Клаус Дон масово се тиражира от множество медии, особено след като каналът UFOmania преведе този материал на английски (вижте видеоклипа по-долу).

Според самият Клаус Дон тези фигурки са на възраст не по-малко от 7 хиляди години, въпреки че няма направени анализи и все още нищо не е доказано. Но „каменните“ НЛО и извънземни потвърждават не само съществуването на интелигентен живот извън Земята, но и факта, че извънземните присъстват на нашата планета от древни времена. Нещо повече, те по някакъв начин са се свързвали с маите, ацтеките и други древни жители на Земята (шумерите), но кой знае защо и до днес не са осъществили контакт с модерната цивилизация.

pic-29-01-2018-0813493

Източник: esoreiter.ru

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...