Вижте най-евтината и ефективна руска диета

Вижте най-евтината и ефективна руска диета

SovetClub.ru

Всяка жена мечтае да изглежда перфектно, за да улови ентусиазирания поглед на мъжете. Но, за съжаление, една добра фигура по природа се дава изключително рядко. Това е труден процес, включващ постоянни физически натоварвания и диети. Всички тествани диети дават резултат, но те изискват изразходването на голямо количество време и воля.

Тази статия предлага няколко опции за експресни диети, включващи различни порциони. Всеки читател ще намери за себе си точно тази диета, която ще бъде възможно най-близо до тези хранителни продукти, с които тя е свикнала.

Тази диета е широко популярна сред рускините и за разлика от всички останали хранителни режими е едновременно полезна, ефективна и значително по-евтина

CEFIR Диета

Като правило, на такава диета се седи от 3-10 дни. Всеки ден трябва да пиете 1,5-2 литра нискомаслен кефир, като разделите това количество на 7-8 порции. Можете да пиете този млечен продукт само до 19 часа, след което се допуска вода или зелен чай без захар.

Менюто за една седмица се състои от елементарни продукти. Основното нещо – за продуктите, изброени по-долу, през деня, добавете ниско съдържание на мазнини кефир (1,5 литра)

– 1 ден – средно големи варени картофи в количество от 5 броя

– 2 ден – 100 грама нискомаслено пилешко месо

– 3-ти ден – 100 грама нискомаслено говеждо или телешко месо

– 4 ден – 100 грама нискомаслена варена риба

-5-и ден – плодове (забранени са висококалорични банани и грозде)

– 6 ден – нищо друго освен кефир

– 7-ми ден – негазирана минерална вода

Диетата ще ви позволи да загубите до 6 килограма наднормено тегло за 10 дни, но е по-добре да я допълвате с тренировки във фитнес залата или ежедневни кардио натоварвания.

Ако останете на диета през всичките 10 дни, тогава киселото мляко трябва да се пие 3 дни, още три дни – само ябълки, а през следващите три дни – отново кефир.

Важно е да се има предвид, че такава диета за отслабване не е подходяща за всички хора: например, тези, които имат бъбречни заболявания или стомашно-чревни проблеми, повишена киселинност не бива да се подлагат на нея./ Zdrave.to

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...