Вижте как да си направите вода, която съживява, лекува и подмладява

Вижте как да си направите вода, която съживява, лекува и подмладява

SF Station

Такава вода не ще купите отникъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, подмладява…

По метод на Малахов

Приготвяне на протиева вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа.

За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1.

Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне. Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

Не случайно в днешно време се смята, че лечебната жива вода служи за унищожаване на болестите на века. Напитката ще ви накара да се почувствате превъзходно, стига да бъдете постоянни в това си ваше начинание. Жива вода не бихте могли да откриете в нито един магазин, нито в аптеките в страната.

За да се радвате на крепко здраве, задължително трябва да се запознаете с метода на приготовление в домашни условия. Както се убедихте сами, средството се приготвя много лесно и не са ви нужни никакви пари, за да съживите тялото си. Много учени са категорични, че живата вода е в състояние да лекува куп болести, да подмладява тялото и да ни държи истински живи дълги години.

Освен това, живата вода действа и пречистващо на организма. Приемайте я колкото е възможно по-дълго време, за да се насладите на максимални резултати. Пийте водата прясна и не спирайте да си приготвяте нова, за да не изгуби тя вълшебните си свойства.

По метод, описан от Вадим Зеланд

Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената.

Сетне пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев двуокис (от аптеката), покрийте с марля и я оставете два дена.

Внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя още повече е структурирана и наситена със силиций – най-необходимия микроелемент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали.

Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете в камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода.

Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на тялото.

Последното замразяване е необходимо да извършите в пластмасовия съд, тъй като емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура“ съдържа всички нежелани примеси.

Остава да почакате ледът да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева, защото е изчистена от тежките изотопи.

И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа.

Blitz.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...