Борисов: Първият ден болничен ще се плаща

Борисов: Първият ден болничен ще се плаща

„Предложението първият ден от болничните да се плаща от работника няма да бъде внесено в Народното събрание. Няма входирано предложение, няма и да има такова“. Това съобщи пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов.

„Не може да се толерират тарикати. Затова няма да го приема, да наказваме истински болния заради тарикатите. Трябва да ги изловим и това да стане изключение, а не правило. Ще обсъждаме с Тристранката проблема с болничните, с ТЕЛК-овете, с инвалидните пенсии“, каза още той. 

Коментари

Един коментар на “Борисов: Първият ден болничен ще се плаща”

  1. Пак раболепните герберски слуги изкараха бат Боко ГЕРОЙ на нашето време 😀 Сложиха му в устата противното на това, което говорят неговите администратори и го издигнаха в небесата. 😀 А той не се усеща, защото не знае, че администраторите му говорят за НЕплащане на първия ден болничен. Както казва една българска поговорка „Пилците се броят на есен“. Т.е да изчакаме и видим как ще се плащат болничните от следващата година. Бас давам, че няма да се плаща не само първия, а и втория и третия ден болнични както иска бизнес класата на бат Боко. Смях до небесата! 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...