Близо 800 деца ще участват в националния турнир „Футболни звезди на България“

Близо 800 деца ще участват в националния турнир „Футболни звезди на България“

Близо 800 деца от 5 възрастови групи ще вземат участие в националния турнир „Футболни звезди на България“ Сезон Зима 2018. Мащабното футболно събитие ще се проведе от четвъртък  до неделя.

В турнира ще се включат отбори на „Левски“ София, „Ботев“ Пловдив, „Черно Море“ Варна, „Берое“ Стара Загора, „Добруджа“ Добрич, „Арда“ Кърджали, “ Хасково“, „Димитровград“, „Етър“ Велико Търново, „Делфините“ Варна, „Арес“ София, „Тича“ Варна, „Пловдив сити“, „Суперстарс“ Пловдив, „Кронос“ Пловдив, „Шампионите“ Варна, „Сините Камъни“ Сливен. Отборите от Област Бургас са: „Карнобат“, „Айтос“ и „Атлетик“ Несебър, а  бургаските представители в турнира са домакините от ДФК „Звездичка“ и ФК „Звезденбург“, както и „Нефтохимик“ и „Бургас спорт“.

Този път турнира ще се проведе на 5 различни места в града:

–  Мачовете за децата родени през 2011г. ще се играят в четвъртък на ВХТИ „Арена Театър на Мечтите“ в двора на Университет „Проф.Д-р.Асен Златаров“ , а в останалите дни от турнира в Спортна зала „Електра“ в к-с. „Славейков“  улица.“ Янко Комитов“ 16 А

– Мачовете за децата родени през 2010г. ще се играят на ВХТИ „Арена Театър на Мечтите“ в двора на Университет „Проф.Д-р.Асен Златаров“.

– Мачовете за децата родени през 2009г. ще се играят на Звездичка Арена в к-с „Славейков“ до блок 165.

– Мачовете за децата родени през 2008г. ще се играят на „Каменица Арена“ в к-с. Зорница (зад Окръжна болница). Любезни домакини са „Бургас спорт“.

– Мачовете за децата родени през 2007г. ще се играят на Спортния Комплекс „Изгрев“                  Любезни домакини са „Нефтохимик“.

„Това издание  е едно от най-елитните,  които сме организирали досега, имайки предвид нивото на отборите участници в турнира“, коментира Петър Алексиев, председател на ДФК „Звездичка“.

Церемонията по награждаването на всички отбори ще се проведе  „Звездичка АРЕНА“ в неделя в 13.00 часа.

По традиция националните турнири “ Футболни Звезди на България“ са под Патронажа на Кмета на град Бургас г-н Димитър Николов.

Още снимки

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...