Бизнесмени си наемат съпруги за 2000 евро на месец

Бизнесмени си наемат съпруги за 2000 евро на месец

Българските мъже вече имат възможност да си вземат съпруга под наем. Такава услуга предлага интернет платформа, насочена към господата, които мечтаят да опитат какво е да имат семейство. Срещу сумата от 2000 евро те могат да си наемат една булка за период от 30 дни, съобщава „Телеграф”.

„Вие сте бизнесмен или успял и утвърдил се в живота мъж, копнеещ за топлотата и любовта на семейния уют, но по каквито и да е причини се страхувате или не знаете това как би ви се отразило. Тук ние ви предлагаме да опитате като наемете всяка една от жените”, разясняват от платформата.

За да станеш член, първо трябва да се регистрираш. За да си поръчаш съпруга под наем, обаче, трябва да заплатиш годишен членски внос от 100 евро за статут “Gold” и 200 евро за статут „Platinum”. Наред с това за допълнителна сигурност кандидат-съпругът ще трябва и да проведе разговор по скайпа с хората от платформата.

Три са основните пакети, с които може да се вземе съпруга под наем. Основният е за 30 дни, като условието е дамата да живее в жилището на бизнесмена. Тогава той трябва да брои 2000 евро. Сумата включва трансфера на съпругата и нейния хонорар. Наред с това платформата обещава да съдейства за издаване на виза на изгората, ако има нужда от такава.

Вторият пакет е за същата сума, но този пъти условието е мъжът да стане „приведен зет”, т.е. да живее в къщата на съпругата под наем. При третата оферта вече мачото може да изпробва семейния живот на хотел или в луксозен апартамент на морето или планината, като тогава сумата на услугата скача на 2500 евро.

Коментари

2 коментари на “Бизнесмени си наемат съпруги за 2000 евро на месец”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...