Безплатен вход за евромача „Нефтохимик 2010“- „Дукла“ Либерец, двама бизнесмени подаряват билетите...

Безплатен вход за евромача „Нефтохимик 2010“- „Дукла“ Либерец, двама бизнесмени подаряват билетите на бургазлии преди Коледа

Безплатно ще влизат бургаските любители на спорта на мача реванш от 1/16 финалите за купата на Европейската конфедерация по волейбол между шампиона на България „Нефтохимик 2010“ и първенеца на Чехия „Дукла“- Либерец.

Двубоят е на 19 декември /вторник/ от 19:00 часа в зала „Младост“.

Жестът към бургазлии преди Коледа е на бизнесмените Павел Бошнаков – собственик на „Мастерхаус“, и Николай Николов – на „Билдникс“, които от този сезон подпомагат финансово клуба.

Двамата са изкупили всичките 1500 билета и ще ги подарят на привържениците, които ще подкрепят отбора на „Нефтохимик 2010“ в битката с „Дукла“.

Билетите ще бъдат раздавани още от 13 декември/сряда/ от 13:00 до 17:00 часа в офиса на „Нефтохимик 2010“ в зала „Младост“. В следващите дни до мача, без почивните събота и неделя, офисът ще е отворен от 9 сутринта до 17 часа, когато ще продължи даването на билети до изчерпване на бройката, съобщиха от ВК „Нефтохимик 2010“.

Първият двубой между двата тима в Либерец завърши 3:2 за домакините. Регламентът предвижда при победа с 3:0 или 3:1 за момчетата на треньора Найден Найденов, напред да продължи „Нефтохимик 2010“. При успех с 3:2 гейма в зала „Младост“ ще се играе така нареченият „златен“ гейм.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...