Атрактивен брейк денс турнир ще се проведе на 17 март в Бургас

Атрактивен брейк денс турнир ще се проведе на 17 март в Бургас

Младежки културен център – Бургас, брейк клуб „Black Style“ и инициативата „Бургас харесва младите“ организират Национален брейк денс турнир, наречен „BATTLE TIME“. Той ще се проведе на 17 март.

„BATTLE TIME“ иска да подкрепи развитието на този вид танц и култура у нас. Турнирът е разделен в две категории – едната е за групи или отбори от 5 до 8 деца на възраст до 16 години, втората е за момичета и жени над 16 години.

Брейк надпреварата ще бъде разделена на два етапа. Първият е battle квалификации, което значи люти брейк битки между отделните участници. Този етап ще се проведе при закрити врати в Младежки културен център, с начало 12:00 ч. в събота, 17 март.

Вторият етап – Show (до 5 минути на отбор), ще е насочен към широката публика. Той ще представи съвкупност от хореографиите на всички групи и индивидуални изпълнители момичета, както и финалните битки от предишния етап. Шоуто е с начален час 19:00, мястото е зрителната зала на Културен дом на нефтохимика. Входът е 3 лв., а билети ще се продават в касата на НХК от 12.03.2018 г.

Жури на състезанието ще са световноизвестни съдии от Холандия, Франция и България, а именно:

– Пауло Нунес – Холандия (Paulo Nunes – Holland);

– Валентина Нагата – Рамос – Франция (Valentine Nagata – Ramos – France);

– Петър Атанасов – България.

Събитието е подкрепено от радио „MIXX“, радио 1, радио „Power FM“, БНР, общинско радио „Гласът на Бургас“, вода „Аква Нова“ и е първото от много години насам подобно състезание в град Бургас.

За повече информация можете да се обърнете към екипа на Младежки културен център – mkc_bs@abv.bg, тел.: 056/906524, или към брейк клуб „Black Style“ – Мари Славова – battletimeburgas@gmail.com.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...