Астро: Сексът в този ден е лечебен

Астро: Сексът в този ден е лечебен

Ternuritas de Amor

14.09.17 Ден за уединение на влюбени сърца.

През първата половина на деня Луната сключва добър аспект с Марс, което ще подпомага динамичното общуване и енергичното емоционално изражение. Нараства жизненият потенциал и активността в действията.

Слънцето днес прави квадрат с планетата Сатурн. Влиянието от аспекта ще се прояви и в следващите няколко дни. Сатурн постоянно се стреми да налага някакъв ред, да структурира дейността, да планира, да създава предписания. Може да се опитат да ви наложат дисциплина или да проявят към вас нетърпимост. Планетната енергията може да доведе до нарушаване на човешките права. Неподходящо за общуване с родители и по-възрастни хора.

Луната в знак Рак в 01:13ч. Време, което може да посветите на семейството и децата си. Уязвим е стомаха и да се избягват хирургически намеси в тази област. Благоприятно за операции на краката, коленете и сухожилията. Уязвим е дванадесетопръстника. Добре е да се намали алкохола, наркотиците, а плодове и зеленчуци да се мият старателно.

24 лунен ден започва в 00:39ч и продължава до 01:37ч на следващия ден

Денят е активен и доста силен енергийно. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Можете да пътувате, да започнете нещо важно. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание за продължаване на започнатите вече. Не се страхувайте от рискове и нови промени.

Болести започнали в този ден не са опасни и не оставят последици. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки в природата, да усетите енергията на стихиите, да се изкъпете в хладна вода и да ви “прочисти” вятъра.

Секс – Ден за уединение на влюбени сърца. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване. Инициативата трябва да идва от мъжете. Благоприятно е за съпружески отношения и за укрепване на отношенията, за зачеване на деца. Сексът в този ден изцелява.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия./novini.bg

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...