Астрологът Мариана Добранова направи прогноза за парламентарните избори на 26 март

Астрологът Мариана Добранова направи прогноза за парламентарните избори на 26 март

Астрологът Мариана Добранова направи прогноза какво ще е разположението на планетите у нас, за предсрочните парламентарни избори-26 март. „Малко преди тази дата Венера става ретроградна. Това прави изключително трудно създаването на каквито и да е съюзи. Луната е в знак „Риби“, Меркурий е в „Овен“. Всичко казва: „Много е трудно да подам ръка и да правя коалиции“, обясни спецът по планетите пред Нова телевизия, предаде Пик. Тя коментира и личните астрокарти на повечето партийни лидери за този ден. 

„Разположението на Юпитер в личната й карта носи късмет за този ден.Това обаче не значи,че в този ден нещата няма да са без нерви и напрежение. Дори напротив. Нинова ще има страхотен натиск върху чувствата и емоциите. Тя е доказала,че има твърда ръка и обича да се налага. Но в този ден трябва да внимава и да не се налага там, където това не е необходимо“, коментира Добранова.

По отношение на Бойко Борисов Юпитер във „Везни“ прави хармоничен аспект с неговото Слънце. „Борисов има възможността да вземе от късмета на някой друг. Може би някоя от другите партии, която не е имала на пръв поглед добри шансове, ще направи добър резултат. И ще има добра възможност да се коалират. Всичките решения, които Борисов ще трябва да вземе този ден, ще бъдат свързани основно със запазване на стабилността. Ще му се налага да прави компромиси“, коментира астрологът.

Според Добранова при Обединените Патриоти има силно доминиране на знака „Овен“. Техният агресивен и директен начин на изразяване ще им донесе добри резултати на изборите.

За Веселин Марешки Добранова казва,че ще има възможност на рождения си ден/ 26 март/ да сключи добра сделка. И денят му ще е пълен с късмет, защото е роден тогава.

За ДПС нещата са доста по-добри на 26 март, отколкото за другата етническа партия- ДОСТ. „При ДПС обаче има един проблем-вероятно те няма да искат да се коалират с друга партия“, прогнозира Добранова./sosnovini.bg

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...