Артистичния елит очаква с нетърпение Порт Прим Арт Фест 2018

Артистичния елит очаква с нетърпение Порт Прим Арт Фест 2018

Артистичния елит очаква с нетърпение да получи зелена светлина за продължаването на Фестивалът на изкуствата Порт Прим Арт Фест, организиран от Гранд Хотел и СПА Приморец, с подкрепата на Община Бургас

„Благодарни сме на ГРАНДА на Бургас за финансовата и организационна подкрепа на фестивала и се надяваме да продължат да подкрепят развитието на културата“коментира художникът Стефан Божков. Пилотното издание на фестивала на изкуствата на Бургас – Порт Прим Арт Фест получи отлични отзиви от артистичните среди на България. Своите адмирации към организаторите и инициатори на културния форум Община Бургас и Гранд хотел и СПА Приморец, поднесоха творците от направления литература, кино, театър, архитектура, живопис, графика, скулптура, енология и кинокритика, част от инициативата. Специални благодарности получи и творческият директор на фестивала – художникът Стефан Божков.

Голямата ни актриса, любима на поколения българи Цветана Манева, лично застана начело на първото издание на културния форум, провело се в дните от 9 до 14 октомври 2017г. „Бургас е място за  изкуство, винаги съм знаела това. Много искам това събитие да се превърне в устойчиво и да има бъдеще през годините. Заслужават го хората на Бургас, които обичат своя град  и трябва да се гордеят с позитивния пример в лицето на екипа на Гранд Хотел Приморец които подкрепят с всички свои сили и средства това мероприятие.“ – сподели емоционално тя позицията си като патрон на Порт Прим Арт Фест.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...