Акула-машина забавлява почиващите в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Акула-машина забавлява почиващите в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Уникалната водна атракция The Seabreacher е единствената в цяла Европа!

Невиждана досега машина-акула е най-новият атракцион за почитателите на екстремни преживявания.

Слънчев бряг е единственото място в цяла Европа, където туристите ще могат да се насладят на уникалната, водна атракция, наречена THE SEABREACHER.

Според концесионерите на плажа в курортния комплекс, България е едва петата страна в света, която предлага този тим екстремно забавление.

THE SEABREACHER е напълно безопасен и стабилен плавателен съд, който може да устои и на най-тежките предизвикателства във водата. С него може да се скача над водата до 6 метра височина. Същевременно с това машината се гмурка до 2 метра под вода, а максималната скорост, която може да достигнете е 80 км/ч.

Атракционът е разработван от инженери повече от 10 години и е издържал всевъзможни тестове за безопасност. Всяка обиколка с „акулата” се извършва с професионално обучени пилоти и трае 10 минути.

„Тези 10 минути със сигурност ще се превърнат в нещо незабравимо във вашата лятна ваканция, няма друга такава атракция, която да е изпълнена с толкова положителни емоции“, казва един от пилотите в Слънчев бряг.

Той допълва, че всяка обиколка с THE SEABREACHER е 100% безопасна, защото кабината е оборудвана с най-качествените и безопасни седалки в света, а същевременно с това материалите, с които е направена машината, са самият връх на инженерната мисъл.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading Facebook Comments ...